Protekli vikend, 8. i 9. lipnja, tvrtka Kenai sa superpremium Premil hranom za pse generalno je sponzorila glavnu uzgojnu izložbu njemackih ovcara HR SIEGER u organizaciji ZUUNJOH-a. Na zbivanju je bilo prijavljeno preko 130 pasa njemačkih ovčara – što mužjaka, a što ženki svih uzrasta. Kenai je nagradio prvih 5 mjesta hranom Premil u svim klasama.

Vanjski suradnik tvrtke Kenai uzgajivačnica Kennel Gim iz Požege, čije pse Kenai koristi za obuku za razne namjene (među ostalom i za pronalazak minsko eksplozivnih sredstava) postigla je izvrsne rezultate, gdje je, osim što je proglašena najboljom HR uzgajivačnicom osvojila još 4 pojedinačne nagrade sa psima:

mužjak “Rio Gim” 1. mjesto SG 1
ženka “Rubi Gim” SG 2
ženka ” Oprah Gim” SG 2
ženka ” Africa Gim” SG 3

Na izložbi u veselom društvu osim Kenai tima, Kennel gima i dragih prijatelja iz Smedereva Vesne i Predraga, bili su prisutni uzgajivači iz cijele Hrvatske, Madžarske, Italije, Austrije, Njemačke, Slovenije i Srbije.

U prirodnom okruženju sportskog centra “Kukavica” u okolici Bjelovara proveli smo nezaboravan vikend u prekrasnom društvu zaljubljenika u ovu prekrasnu pasminu iz Hrvatske i cijele regije.